Konkursi

Na ovoj stranici možete pronaći javne konkurse za zapošljavanja u javnoj upravi i javnom sektoru generalno.

JAVNI NATJEČAJ za popunu radnih mjesta rukovodećih državnih službenika u Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije

Istekao rok

01. Pomoćnik ministra u Sektoru energije – 1 (jedan) izvršitelj; 02. Pomoćnik ministra u Sektoru rudarstva – 1 (jedan) izvršitelj

ČITAJ VIŠE

Konkurs za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme-Veterinarski zavod, objavljen 27.06.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

Stručni saradnik - ispitivač u laboratoriji za kontrolu hemijske ispravnosti hrane i kontrolu rezidua - jedan izvršilac na određeno vrijeme

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za izbor Nadzornog odbora Agencije za privatizaciju Zeničko-dobojskog kantona, objavljen 21.06.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

Predsjednika i dva člana Nadzornog odbora

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za prijem namještenika u radni odnos na neodređeno vrijeme-Kantonalno tužilaštvo, objavljen 23.06.2017. godine u dnevnom listu "Dnevni avaz"

Istekao rok

Viši referent - vozač-kurir

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za prijem radnika J.P. Međunarodni aerodrom - Sarajevo, objavljen 23.06.2017. godine u dnevnom listu " Dnevni list"

Istekao rok

Četiri radnika na određeno vrijeme

ČITAJ VIŠE

Javni konkurs za imenovanje direktora JU "Pozorište mladih Sarajevo"

Istekao rok

Direktor

ČITAJ VIŠE

Javni konkurs za izbor i imenovanje članova Nadzornog odbora KJKP "Sarajevogas" d.o.o. Sarajevo, objavljen 19.06.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

Tri člana nadzornog odbora na mandatni period od četiri godine

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za popunu upražnjenih radnih mjesta namještenika u poreznoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine, objavljen 19.06.2017. godine u dnevnom listu "Dnevni list"

Istekao rok

Tri izvršioca

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za prijem u radni odnos namještenika na neodređeno vrijeme u Ministarstvu za unutrašnje poslove Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, objavljen 17.06./18.06.2017. godine u dnevnom listu "Dnevni list"

Istekao rok

Viši referent za administrativne i operativno-tehničke poslove u Upravi za administraciju i podršku

ČITAJ VIŠE

JAVNI KONKURS za popunu radnih mjesta državnih službenika u Općini Visoko

Istekao rok

Četiri izvršioca

ČITAJ VIŠE

Oglas za prijem radnika za potrebe Klinike za bolesti srca, krvnih žila i reumatizam Sarajevo, objavljen 15.06.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

Dva izvršioca

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za popunu radnih mjesta namještenika na neodređeno vrijeme u ministarstvu finansija, objavljen 15.06.2017. godine u dnevnom listu " Oslobođenje"

Istekao rok

Viši referent za obračun plaća

ČITAJ VIŠE
Prijavi se na newsletter