Konkursi

Na ovoj stranici možete pronaći javne konkurse za zapošljavanja u javnoj upravi i javnom sektoru generalno.

Konkurs za reizbor i imenovanje sekretara Registra vrijednosnih papira FBIH d.d. Sarajevo, objavljen dana 28.05.2017. godine u dnevnom listu " Oslobođenje"

Istekao rok

Sekretar Registra vrijednosnih papira FBIH

ČITAJ VIŠE

Javni konkurs za izbor i imenovanje izvršnog direktora za tehniku privrednog društva " Pretis" d.d. Vogošća, objavljen dana 27.05/28.05.2017. godine u dnevnom listu " Dnevni list"

Istekao rok

Izvršni direktor za tehniku - " Pretis" Vogošća

ČITAJ VIŠE

Konkurs za izbor Direktora javne ustanove Služba za zapošljavanje Tuzlanskog kantona -Tuzla, objavljen dana 27.05.2017. godine u dnevnom listu " Oslobođenje"

Istekao rok

Direktor Službe za zapošljavanje Tuzlanskog kantona

ČITAJ VIŠE

Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora Javne ustanove "Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje " Bosanska Krupa, objavljen 26.05.2017. godine u dnevnom listu "Dnevni list"

Istekao rok

Direktor Centra za kulturu, obrazovanje i informisanje " Bosanska Krupa

ČITAJ VIŠE

Konkurs za izbor i imenovanje glavnog i odgovornog urednika Radio Gračanica, objavljen 26.05.2017. godine u dnevnom listu " Oslobođenje"

Istekao rok

Glavni i odgovorni urednik Radio Gračanica

ČITAJ VIŠE

Oglas za ponovljeni javni konkurs za izbor i imenovanje izvršinih direktora Rudnika soli " Tuzla" dd- Tuzla, objavljen 26.05.2017. godine u dnevnom listu " Oslobođenje"

Istekao rok

Izvršni direktor za pravne poslove

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za prijem namještenika na neodređeno vrijeme u Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-Sanskog Kantona, objavljen 26.05.2017. godine u dnevnom listu " Oslobođenje"

Istekao rok

Viši referent za otvaranje i signiranje pošte i Viši referent za informisanje i akviziciju

ČITAJ VIŠE

Oglas za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme J.U. Zavod za zdravstvo Kantona Sarajevo, objavljen 25.05.2017. godine u dnevnom listu "Dnevni avaz"

Istekao rok

Doktor medicine, specijalista epidemiologije

ČITAJ VIŠE

Konkurs za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme na Univerzitetu u Bihaću, objavljen 25.05.2017. godine u dnevnom listu " Oslobođenje"

Istekao rok

Rukovodilac službe za ekonomsko-finansijske poslove

ČITAJ VIŠE

Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora Javne ustanove " Centar za socijalni rad" - Živinice , objavljen 25.05.2017. godine u dnevnom listu " Dnevni list"

Istekao rok

Direktor Javne ustanove " Centar za socijalni rad" - Živinice

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za izbor i imenovanje predsjednika i članova upravnog odbora i nadzornog odbora u javnim ustanovama čiji je osnivač Općinsko vijeće općine Bužim, objavljen 24.05.2017. godine u dnevnom listu" Oslobođenje"

Istekao rok

Upravni i ndzorni odbori Centra za kulturu, sport i informisanje Bužim i Centra za socijalni rad Bužim

ČITAJ VIŠE

Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora/ direktorice JU srednja Medicinska škola Jezero, objavljen 24.05.2017. godine u dnevnom listu " Oslobođenje"

Istekao rok

Direktor/ Direktorica JU srednja Medicinska škola Jezero - Sarajevo

ČITAJ VIŠE
Prijavi se na newsletter