Konkursi

Na ovoj stranici možete pronaći javne konkurse za zapošljavanja u javnoj upravi i javnom sektoru generalno.

Javni oglas za izbor i imenovanje jednog člana NO JP Vodovod i kanalizacija "Srebrenik" dd Srebrenik, objavljen 25.2.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

Jedan član nadzornog odbora

ČITAJ VIŠE

Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora JU "Kulturni centar" Bihać, objavljen 22.2.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

Direktor JU "Kulturni centar" Bihać na period od 4 godine

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za popunjavanje radnog mjesta državnog službenika u Sekreterijatu Predsjedništva BiH, objavljen 17.2.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

Stručni saradnik za poslove prevođenja

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za popunu upražnjenog radnog mjesta u Institutu za mjeriteljstvo BiH, objavljen 26.2.2017. godine u dnevnom listu "Dnevni avaz".

Istekao rok

Tehnički sekretar

ČITAJ VIŠE

Javni konkurs za izbor i imenovanje izvršnih direktora Rudnika soli "Tuzla" d.d. Tuzla, objavljen 22.2.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

4 izvršna direktora

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za prijem pripravnika u Agenciji za policijsku podršku, objavljen 27.2.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

Pripravnik

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za popunjavanje radnog mjesta državnog službenika u Sekreterijatu PSBIH, objavljen 13.2.2017. godine u dnevnom listu "Dnevni avaz"

Istekao rok

Viši stručni saradnik za izradu informacija o zakonodavnim aktivnostima

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za popunjavanje radnih mjesta državnih službenika u Ministarstvu prometa i komunikacija BiH, objavljen 14.2.2017. godine u dnevnom listu "Dnevni avaz

Istekao rok

2 pozicije: Načelnik ureda i Stručni savjetnik za nadzor i akreditaciju

ČITAJ VIŠE

Javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta državnih službenika u Kantonalnoj upravi civilne zaštite KS, objavljen 17.2.2017. godine na web stranici "Konkursi u BiH za 5"

Istekao rok

Šef Odjeljenje za vatrogastvo-komandant, na period od četiri godine i Zamjenik šefa Odjeljenja za vatrogastvo-zamjenik komandanta, na period od četiri godine

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za izbor i imenovanje UO i NO u JU čiji je osnivač Gradsko vijeće Grada Bihaća, objavljen 17.2.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

Ukupno šest članova upravnih i nadzornih odbora javnih ustanova

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za izbor i imenovanje kandidata za članove NO JP "Tržnice" dd Tešanj, objavljen 17.2.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

Tri člana Nadzornog odbora na period od četiri godine

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za izbor i imenovanje kandidata za članove NO JP "TRA" doo Tešanj, objavljen 17.2.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje

Istekao rok

3 člana Nadzornog odbora

ČITAJ VIŠE
Prijavi se na newsletter