Konkursi

Na ovoj stranici možete pronaći javne konkurse za zapošljavanja u javnoj upravi i javnom sektoru generalno.

JAVNI KONKURS za popunu radnih mjesta državnih službenika u Općini Žepče

Istekao rok

Dva stručna suradnika

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za prijem zaposlenika u radni odnos na neodređeno vrijeme u Ministarstvo civilnih poslova BiH, objavljen 15.07.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

Vozač - jedan izvršilac

ČITAJ VIŠE

Javni natječaj za popunu radnih mjesta u Kantonalnom sudu u Novom Travniku, objavljen 28.06.2017. godine u dnevnom listu "Večernji list"

Istekao rok

Četiri pripravnika i četiri volontera

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za popunjavanje radnih mjesta državnih službenika, objavljen 30.06.2017. godine u dnevnom listu "Večernji list"

Istekao rok

2 stručna saradnika u Obavještajno-sigurnosno-savjetodavnoj službi Ureda predsjedatelja Vijeća ministara BiH

ČITAJ VIŠE

Javni konkurs za popunu radnog mjesta državnog službenika u Poreznoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine- Kantonalni ured Orašje, objavljen 03.07.2017. godine u dnevnom listu "Večernji list"

Istekao rok

Stručni savjetnik - sistem inžinjer - Odsjek za edukaciju, registraciju, zajedničke i opće poslove - Kantonalni porezni ured Orašje - 1 (jedan) izvršilac

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za popunu mjesta rukovodećeg državnog službenika u Institutu za mjeriteljstvo Bosne i Hercegovine, objavljen 29.06.2017. godine u dnevnom listu "Dnevni list"

Istekao rok

Zamjenik direktora

ČITAJ VIŠE

Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora Opće bolnice Tešanj, objavljen 02.07.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

Direktor bolnice na mandat od četiri godine

ČITAJ VIŠE

Konkurs za izbor i imenovanje direktora "GS1"- Udruženje za automatsku identifikaciju, elektronsku razmjenu podataka i upravljanje poslovnim procesima Bosne i Hercegovine, objavljen 30.06.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

Direktor na mandatni period od četiri godine

ČITAJ VIŠE

Javni oglas za popunu upražnjenih radnih mjesta namještenika u službi za zajedničke poslove Zeničko- dobojskog kantona, objavljen 29.06.2017. godine u dnevnom listu "Dnevni list"

Istekao rok

Tri namještenika

ČITAJ VIŠE

Javni konkurs za popunu upražnjenih radnih mjesta državnog službenika u Općini Gračanica, objavljen 27.06.2017. godine u dnevnom listu "Oslobođenje"

Istekao rok

Tri izvršioca ukupno

ČITAJ VIŠE

Javni konkurs: Arhiv Republike Srpske

Istekao rok

Dva izvršioca

ČITAJ VIŠE

Javni konkurs za izbor i imenovanje direktora J.P. Sarajevo d.o.o, objavljen 28.06.2017. godine u dnevnom listu "Dnevni avaz"

Istekao rok

Direktor J.P. Sarajevo d.o.o na mandatni period od četiri godine

ČITAJ VIŠE
Prijavi se na newsletter