Direktor Regulatorne agencije za komunikacije BiH za savjetnika traži biotehničara

Januar 04, 2018 0

Regulatorna agencija za komunikacije objavila je danas oglas za radno mjesto na poziciji stručnog savjetnika generalnog direktora, a uz ostale uslove za posao navedeni su "visoka stručna sprema društvenog, tehničkog, humanističkog ili biotehničko-biomedicinskog smjera".

Direktor Regulatorne agencije za komunikacije BiH za savjetnika traži biotehničara

U javnom oglasu, objavljenoj na zvaničnoj internetskoj stranici Regulatorne agencije za komunikacije, navodi se da traže jednog izvršioca na neodređeno vrijeme, uz probni rad u trajanju od šest mjeseci. 

U opisu poslova, obrazloženo je, da će izvršilac savjetovati generalnog direktora o relevantnim pitanjima; po nalogu generalnog direktora izrađivati potrebne studije, informacije, analize i druge akte; obavljati druge poslove koje mu odredi generalni direktor.

Osim toga se kao posebni uslovi navode najmanje tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru. Pripadajuća osnovna neto plata: 1,298.63 KM.

Izvor: Klix.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove CCI. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. CCI zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Prijavi se na newsletter