Nove optužbe na račun Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom FBiH

Septembar 13, 2017 0

U nastavku možete pogledati otvoreno pismo Sindikata uposlenika Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom FBiH i Saveza udruženja oboljelih od poliomyelitisa, povrede mozga i kičmene moždine FBiH upućenu predsjedniku Saveza za bolju budućnost Fahrudinu Radončiću.
U pismu se govori o korupciji i nepotizmu koji vladaju u Fondu za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom FBiH a kojim rukovodi Ahmet Baljić (kadar SDA), uz potpunu podršku Federalnog ministra rada i socijalne politike Veska Drljače (kadar SBB-a).

Stavovi izneseni u navedenom sadržaju nisu nužno stavovi kampanje Sposobnim, a ne podobnim, niti CCI-a. Ukoliko neka treća strana bilo koji dio sadržaja smatra spornim, može se, uz validno pojašnjenje, obratiti administratoru portala za korekciju ili uklanjanje sadržaja. CCI ne snosi nikakvu odgovornost za iznesene tvrdnje.

Nove optužbe na račun Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom FBiH
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove CCI. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. CCI zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Prijavi se na newsletter