Nove optužbe za korupciju na račun Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom FBiH

Januar 22, 2018 0

U nastavku, bez cenzure i redakture, objavljujemo otvorenu prijavu korupcije gospodina Samira Krivića, sa fokusom na navodno nezakonito imenovanje gospodina Ahmeta Baljića za direktora Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Federacije BiH.

Stavovi izneseni u navedenom sadržaju nisu nužno stavovi kampanje Sposobnim, a ne podobnim, niti Centara civilnih inicijativa. Ukoliko neka treća strana bilo koji dio sadržaja smatra spornim, može se, uz validno pojašnjenje, obratiti administratoru portala za korekciju ili uklanjanje sadržaja. CCI ne snosi nikakvu odgovornost za iznesene tvrdnje.

Nove optužbe za korupciju na račun Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom FBiH

 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove CCI. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. CCI zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
Prijavi se na newsletter